Welkom bij LifeCoach-036.


Wat fijn dat je op mijn site kijkt, ik ben Patrick Böhmermann en gecertificeerd Lifecoach. Nadat ik als Marinier (O.off) na 34 jaar met functioneel leeftijdsontslag ben gegaan, ben ik gaan studeren en leren.  De opleidingen lifecoach, sportpsychologie, sociale psychologie en MHFA gedaan. Ik coach op een manier die bij jou past, waar jij je het prettigst bij voelt en zo tot het door jou gestelde doel komen.

Ik ben als lifecoach aangesloten en lid van de Landelijke Vereniging van Supervisors en Coaches. www.LVSC.eu 

Ook terug te vinden bij www.afhangen.nu


Mijn coachgebieden zijn: 

PTSS/Depressie, stress en burnout/Eenzaamheid/Persoonlijke ontwikkeling, Gezin en relaties, Seksualiteit.  

Gecertificeerd First responder MHFA (menthal health first aid), PTSS, Depressie ,Angststoornissen . 

Ervaringen met Autistisch spectrum/LVB/ niet zichtbare aandoeningen. Gecertificeerd Sociale Psychologie.

Als coach neem ik ruim de tijd om goed naar je te luisteren en individuele coaching aan te bieden, gericht op jouw behoeften.

 Mijn doel is om jouw (geestelijke)gezondheid, zelfstandigheid (persoonlijke groei) en welzijn zo veel mogelijk te bevorderen. 


Waarom Coaching.  

Ben je niet helemaal tevreden met je leven zoals het nu is en moet er iets veranderen of wil je méér uit het leven halen? Weet je niet precies wat je wilt, hoe je het moet aanpakken of lukt het niet om het vol te houden? Misschien heb je het gevoel dat je vastloopt, doordat je bijvoorbeeld erg onzeker bent, moeite hebt met keuzes maken, het moeilijk vindt om nee te zeggen of altijd alles perfect wilt doen?

Hoe?

Door middel van motiverende, oplossingsgerichte coaching gesprekken help ik je bij het vinden van de juiste strategie om jouw doel te bereiken.

Ieder mens is anders. Wat voor de één goed werkt hoeft voor de ander niet te werken. Om te zorgen voor een blijvend resultaat gaan we op zoek naar een strategie die bij jou past. Een op een aan de keuken tafel op kantoor of op een plek die jou het fijnst uitkomt. Wandelcoaching in de natuur.

Waar?

In het WTC van Almere P.J. Oudweg 4, 1214CH Almere. Of in de natuur denk aan de Kemphaan of Oostvaardersplassen.

Maak een afspraak via contact of bel: 06-39739619